Smartphone Reparatie Boekel richt zich met name op het snel en vakkundig repareren van telefoons. Maar wij bieden nog veel meer! Wij repareren ook PC’s, laptops, tablets, mediaspelers, gameconsoles en randapparatuur. Met ruime kennis en ervaring op dit gebied, zijn wij in staat om goed advies te combineren met expertise. Of het nu gaat om een barst in het scherm van een smartphone, of om het inrichten van een wifi-netwerk, het upgraden van PC of laptop tot het verzorgen van een compleet thuis- of kantoornetwerk: wij geven vakkundig en helder advies en bieden de beste oplossingen.

Op onze website vindt u een overzicht van onze diensten en services. Voor de meest voorkomende reparaties aan smartphones en tablets hebben wij tarievenkaarten gemaakt, zodat u in één oogopslag kunt zien wat een reparatie kost. Wij hanteren een garantietermijn van drie maanden op elke reparatie. Voordat wij aan de slag gaan, overleggen wij met u over de reparatie, de kosten en mogelijke alternatieven. Wij leveren de best mogelijke kwaliteit met gebruik van originele of premium componenten. Bij ons geen verrassingen of houtje-touwtje reparaties: wij leveren vakwerk.

Smartphone Reparatie Boekel: gegarandeerd goed gerepareerd!

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 06-26220385 (ook WhatsApp) of klantenservice@smartphonereparatieboekel.nl.