Van oud naar nieuw met onze upgrades en updates

Wij geven u vrijblijvend advies om uw oude laptop of PC weer als nieuw te maken.

Met onze upgrades en updates wordt uw computer weer snel, stil, zuinig en betrouwbaar. Gewoon als nieuw! Sneller en met meer capaciteit, afhankelijk van uw wensen. Het vervangen van processors, het plaatsen van extra geheugen en een moderne SSD-schijf is meestal voordeliger dan het aanschaffen van een gloednieuwe computer. En de prestaties zijn vrijwel hetzelfde!

Is uw computer al een paar jaar oud en draaien nieuwe games te langzaam, duurt het lang voordat programma’s opstarten, of worden internetpagina’s traag geladen? Ook dan is een upgrade en update mogelijk de oplossing. Mocht de computer helaas verouderd zijn voor de nieuwste technologie, dan adviseren wij u over de aanschaf van een nieuwe computer en zoeken – vrijblijvend – de beste deal voor u.

Daarbij bieden wij data-service: al uw documenten, foto’s, video’s, e-mails en muziek verplaatsen wij van uw oude naar uw nieuwe computer. Ook bij u thuis als u dat prettiger vindt.

Voor meer informatie, vragen of advies: bel ons via 06-26220385 (ook WhatsApp) of stuur een e-mail naar klantenservice@smartphonereparatieboekel.nl.